0 +
Module HR & HCM
Toate modulele sunt incluse

Intrebari frecvente module HR

Suita Software HR & HCM este o soluție all-in-one pentru ghidarea activităților de resurse umane ale unei organizații. Caracteristica principală a software-ului este că oferă o bază de date centralizată pentru a gestiona toate funcțiile legate de HR. Instrumentul simplu, ușor de utilizat și automatizat este util pentru angajați, management și departamentele de resurse umane pentru a lucra în timp real. Sistemul intuitiv ajută organizația să ofere o experiență de lucru mai bună. Drept urmare, angajații organizației pot contribui la potențialul lor maxim și pot deveni mai productivi. 

Platforma are capacitatea de a gestiona toate funcțiile asociate resurselor umane, cum ar fi managementul angajaților, administrarea resurselor umane, salarizarea, prezența, concediile și recrutarea. Toate aceste module sunt foarte eficiente pentru gestionarea tuturor sarcinilor de resurse umane.

Un departament de resurse umane al unei organizații are marea responsabilitate de a maximiza productivitatea și de a proteja organizația de toate complexitățile și dificultățile legate de forța de muncă. Responsabilitățile semnificative ale resurselor umane sunt: ​​asistență pentru a construi un mediu de lucru mai fericit, managementul angajaților, recrutare, concediere, procesare salarizare, managementul asigurărilor angajaților,  prezența, concediul,  schimbarea, acțiuni disciplinare, demisie, beneficii, si multe altele. Gestionarea manuală a tuturor acestor operațiuni va fi întotdeauna un coșmar pentru persoanele din HR. De asemenea, va exista șansa de a pierde date și informații importante. Un sistem automat de management al resurselor umane este necesar pentru ca o organizație să își automatizeze afacerea.

Modulele vor funcționa ca o soluție completă pentru rezolvarea tuturor obstacolelor și complicațiilor asociate cu operațiunile de management al resurselor umane ale companiei dumneavoastră. Modulele și instrumentele bine definite vă ajută să vă îndepliniți toate sarcinile fără a investi mai mult timp și forță de muncă. În plus, facilitatea de integrare a modulelor vă face managementul afacerii mai eficient. De asemenea, software-ul automat și digital poate asigura o mai bună securitate a datelor prin eliminarea hârtiei și a introducerilor manuale.