1. INTRODUCERE

Website-ul www.softwarehr.ro („site-ul”) se află în proprietatea societății ALSTEN SOFT SRL cu sediul în București, Sector 4, strada Aleea Trestiana 3, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/2053/2018, având cod fiscal 38856109, denumită în continuare „SOFTWAREHR”, „noi” sau „nostru”.

Utilizarea și vizitarea dumneavoastră („Dvs.”) a site-ului sunt guvernate de conținutul acestor Termeni și Condiții. Prin accesarea și navigarea pe site confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni & Condiții.

SOFTWAREHR își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dvs. să verificați în mod regulat Termenii și Condițiile și să luați cunoștință de modificarile intervenite. Pentru a înțelege modul în care sunt tratate datele dvs. personale, vă rugam să citiți cu atenție și Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal la rubrica aferentă.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu Termenii & Condițiile. Declarați si garantați că dețineți dreptul legal, capacitatea si abilitatea de a agrea cu aceste noțiuni. În cazul în care nu sunteți de acord cu orice parte din această rubrică, vă rugăm să nu folosiți site-ul.

  1. NOTIFICARE PRIVIND DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Textul, grafica, fotografiile, mărcile comerciale, logo-urile si codurile (împreună „Conținutul”), incluzând, dar fără a se limita la design, structură, selecție, coordonare, exprimare și aranjarea Conținutului, care sunt disponibile pe site, aparțin SOFTWAREHR. Toate drepturile sunt rezervate.

Orice redistribuire sau reproducere fără aprobarea SOFTWAREHR, în tot sau în parte, a site-ului sau a Conținutului, sub orice formă, cu excepția imprimării de extrase pentru uz personal și necomercial, este interzisă.

  1. CONFIDENȚIALITATE

Menționăm că toate cererile privind solicitările de demo-uri gratuite, oferte speciale, descărcarea diferitelor documente din site sau abonarea la newsletter presupun prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal.

  1. LIMITĂRILE RĂSPUNDERII

Prezentul site, împreună cu ansamblul informațiilor conținute, este furnizat ca atare, în măsura disponibilității, fară existența unei declarații de garanție sau aprobare, explicită sau implicită. SOFTWAREHR își propune să asigure că toate informațiile de pe www.softwarehr.ro sunt corecte. Cu toate acestea, site-ul și materialele disponibile pe acest website sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite.

Site-ul poate conține link-uri către alte pagini web, care sunt inserate doar pentru a vă facilita navigarea și nu implică aprobarea, investigarea sau verificarea de către noi a respectivelor pagini web sau a informațiilor disponibile pe aceste pagini.

Utilizatorul folosește site-ul pe propria sa răspundere și nu garantam că utilizarea acestuia va fi neîntreruptă sau fară erori. Accesarea www.softwarehr.ro se face exclusiv prin voința dumneavoastră.

SOFTWAREHR nu se face răspunzător de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor sau a informațiilor de pe site. Nu acordăm niciun fel de garanție referitoare la conținutul și utilizarea acestui site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării paginilor ce compun site-ul.

  1. LEGISLAȚIE APLICABILĂ

Termenii și condițiile site-ului și orice litigiu care ar putea decurge din utilizarea acestuia sunt guvernate de legea română.

  1. ULTIMA MODIFICARE

20 Martie 2024